Sommarpausen närmar sig sitt slut

Så småningom börjar det vara dags att fortsätta klubbaktiviteter igen, efter en sommarpaus på ungefär 2 månader. Covid-19 har ju satt käppar i hjulet för en del planerade aktiviteter, och kommer troligtvis att göra det även under hösten. Den första planerade aktiviteten efter sommaren är en utflykt till Sveaborg eller Skanslandet, som det nu ser ut är det dock få (om ens nån) klubbmedlemmar som är intresserade av eller har möjlighet att åka in till Helsingfors lördagen 22.8. En intresseförfrågning kring utflykten pågår just nu i första hand på klubbens whatsapp-tråd, men även klubbens email kan naturligtvis användas för att visa sitt intresse för utflykten.

En aktivitet som däremot har fortsatt över sommaren är klubbens så kallade sommaruppgift. I år har temat varit ”Ljus och skuggor”. Ursprungligen hade vi planerat att sista inlämningsdatum för printade bilder skulle vara söndag 23.8, för att få bilderna utställda på Fokus i Karis därefter. Nu är Fokus stängt och kommer så småningom att rivas, så vi kan ändra vår tidtabell. Utställningen av våra sommaruppgiftsbilder kommer att börja på Pojo bibliotek 14.9, det betyder att vi flyttar fram sista inlämningsdatum till söndag 6.9!

Vi kan här passa på att också påminna om Fotocentrum Raseborgs fototävling, vars sista inlämningsdag är lördag 15.8! Mera information här ( https://www.facebook.com/FotocentrumRaseborg/posts/3865909810102752 eller här https://www.fotocentrum.fi/ )

Kommentarer inaktiverade.